Usmernenie SZĽH k opatreniam vlády SR a Ústredného krízového štábu SR

BRATISLAVA (SZĽH) – V súvislosti s najnovšími opatreniami a nariadeniami vlády SR a Ústredného krízového štábu SR prijal Slovenský zväz ľadového hokeja rozhodnutie pozastaviť súťaže a odložiť ich na neurčito. 

Vzhľadom k prijatým opatreniami a nariadeniam vlády SR zo dňa 12. októbra 2020 SZĽH pozastavuje všetky juniorské, dorastenecké, kadetské súťaže, Slovenskú hokejovú ligu, 2. ligu seniorov a extraligu žien s účinnosťou odo dňa 13. októbra 2020 a odkladá ich na neurčito. SZĽH prostredníctvom regionálnych zväzov tiež pozastavuje a odkladá na neurčito aj všetky súťaže žiakov a hokejovej prípravky. 

Slovenský zväz ľadového hokeja v dobe vydania tohto usmernenia nedisponuje rozhodnutím Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ), či sa prijaté nariadenia dotýkajú a do akej miery sa dotýkajú ostatných športových aktivít, ako sú hokejové kempy, tréningy a podobne. 

Slovenský zväz ľadového hokeja vydá aktualizované usmernenia po analýze doplňujúcich informácií zo strany ÚVZ a štátneho tajomníka ministerstva školstva pre šport. Následne o nich bude informovať hokejové kluby prostredníctvom mailov aj prostredníctvom webu hockeyslovakia.sk.
 


Ďalšie články